Aahøj

Vi byder dig velkommen hos Aahøj Cykler. En verden af cykler lige midt i Ringsted by. Du kan besøge os i vores store fysiske forretning hvor du kan dufte, mærke og prøve din nye cykel, før du beslutter dig.

Vores kerneværdier er god service og kvalitet. Vi er medlem af Danske Cykelhandlere, hvilket er din garanti for et godt håndværk. Personalet består af faguddannede cykelmekanikere, med mange års erfaring - og så dyrker vi selv cykel sporten. Vi er også medlem af kæden BIKE&CO, der er Tysklands største kæde af cykelforretninger. Her igennem sikrer vi, at vi altid kan tilbyde vores kunder de bedste priser.

I butikken fører vi alle slags cykler fra børnecykler, almindelige cykler, el-cykler, racercykler og selvfølgelig også MTB. Vi har en stor udstilling og altid mange cykler på lager. Og så har vi naturligvis også et stort udvalg af tilbehør, reservedele og sportsbeklædning. Det vi ikke har forsøger vi at skaffe.

                                        
Fang os også på Facebook: 

Besøg os

Er det professionel vejledning og service du ønsker, så besøg Aahøj Cykler på Køgevej 3 i Ringsted. Der er parkering i gården( husk p-skive).

Tlf: 57610948

www.aahojcykler.dk

Åbningstider:
Mandag - Fredag 9.00 - 17.30

Onsdag 9.00 - 19.00

Lørdag 9.00 - 13.00

Søndag lukket

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Flemming og Rasmus
                      
Om Bike&Co.dk

Butikskæden som i dag hedder Bike&Co blev etableret i 1978, en stor cykelkæde med cykelbutikker landet over. Din lokale Bike&Co butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik. Vi sælger kun køreklare cykler. Det er det, vi kalder samlet pris og det baner vejen for den velkendte cykelglæde. Mosquito Amba og Cykel-X-Perten Amba som har været navnet på kæden senest, blev i December 2014 opkøbt af Bike&Co og kører nu under navnet Bike&Co Danmark ApS.

Butikker

> Find butik
> Åbningstider

BEMÆRK:
info@bikeandco.dk og 86401520 er kun kontakt muligheder til Bike&Co´s hovedkontor.

KundeserviceBike & Co Danmark APS   Stribvej 1   8940 Randers SV   Tlf: 86 40 15 20   info@bikeandco.dk