Velo94 Cykelbutik i København

Cykler København - Nørrebro

butik facade
Vélo 94 er en cykelbutik med et stort udvalg og høj ekspertise. Som indehaver af butikken står Carsten Pedersen, han har været i faget i mange år og har dermed en stor erfaring. Han åbnede Velo94 i 2015.

København er kendt som en af de største cykelbyer i Europa, på mange områder er byen langt fremme i forhold til andre storbyer når vi taler om cykling. På Nørrebrogade hvor Velo94 er beliggende er der anlagt gode cykelstier, hver dag ruller i snit 34.000 cyklister over broen ind til centrum hver dag. Når man benytter sin cykel meget er det også vigtigt med et godt cykelværksted og en fagmand der kan hjælpe både med nyt, men også når cyklen trænger til service eller en reparation. Om du kører på elcykel eller almindelig cykel kan Vélo94 hjælpe, faguddannet mekanikere sørger for at din cykel klarer de daglige strabadser.

butik indeSkal du købe ny cykel?

I butikken finder man et stort udvalg af elcykler, cykler og tilbehør. I butikken står personalet klar til at hjælpe, det er muligt at få en prøvetur på en ny cykel inden man bestemmer sig. (indsæt billede butik)

Der er lagt vægt på høj kvalitet og derfor finder man kun cykler og elcykler fra nogle af de største producenter, hvor kvalitet og køreegenskaber er i top.

Et af de mærker cykler der bliver solgt mange af i butikken er de klassiske stålcykler fra Pelago, det er en cykel med utroligt gode køreegenskaber og med en høj kvalitet af stel og komponenter. De laver cykler til det sporty segment, men har også klassiske modeller med opretsiddende kørestilling, disse modeller er Pelago Bristol og Pelago Brooklyn - Begge disse typer af cykler af nogle af de mest solgte fra dette brand i området i og omkring København.¨

Elcykler er noget der er i høj fokus, derfor finder du et stort udvalg af disse. Gazelle er en elcykel du finder i flere forskellige modeller i butikken, de benytter typisk med Bosch motor, et velkendt motorsystem i høj kvalitet og med gode køreegenskaber - Er du på udkig efter ny elcykel, så kig ind i vores butik.

Vil du gerne handle online eller vil du se en del af sortimentet, kan dette gøres i webshoppen. Den finder du ved at klikke her: velo94

Du kan også finde nogle af vores mest solgte cykler her:

Åbningstider


Mandag til fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:00

Tlf. 24 88 00 01

Du finder os her:

Om Bike&Co.dk

Butikskæden som i dag hedder Bike&Co blev etableret i 1978, en stor cykelkæde med cykelbutikker landet over. Din lokale Bike&Co butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik. Vi sælger kun køreklare cykler. Det er det, vi kalder samlet pris og det baner vejen for den velkendte cykelglæde. Mosquito Amba og Cykel-X-Perten Amba som har været navnet på kæden senest, blev i December 2014 opkøbt af Bike&Co og kører nu under navnet Bike&Co Danmark ApS.

Butikker

> Find butik
> Åbningstider

BEMÆRK:
info@bikeandco.dk og 86401520 er kun kontakt muligheder til Bike&Co´s hovedkontor.

KundeserviceBike & Co Danmark APS   Stribvej 1   8940 Randers SV   Tlf: 86 40 15 20   info@bikeandco.dk