Giro Cartelle Mips
Før musen henover billedet for at zoome
Giro Cartelle Mips
Giro Cartelle Mips

Giro Cartelle Mips

Anb. pris DKK 999,00
DKK 699,00
Spar DKK 300,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.


   Leveringstid: 2-5 hverdage
Antal
Cartelle MIPS™ er en mountainbike hjelm til kvinder i absolut topklasse. Kompakt design med dyb dækning af nakkeregionen. Roc Loc 5 ™ supernem og præcis justering – med én hånd.
14 store ventilationshuller med interne kanaler giver masser af afkøling. In mould konstruktion hvor den hårde yderskal i polycarbonat  smeltes sammen med den bløde chokabsorberende EPS  inderdel. Justerebare remme og aftagelige , vaskbare puder.
Justerbar skygge og interface til montering af lys eller et kamera

Alle Giro hjelme er designet til, ved et fald, at reducere så meget energi som muligt når hjelmen rammer asfalten.
Det nye sikkerhedssystem MIPS reducerer yderligere den kraft som hjelmen rammer asfalten med. Det sker ved at den yderste hårde skal kan bevæge sig i forhold til det inderste – når en MIPS-hjelm rammer asfalten vil den yderste skal bevæge sig nogle få millimeter – det er nok til at tage noget af energien ud af faldet og reducere mængden af den roterende kraft som kan give hjerneskade.
Det er ikke sådan at hjelmen sidder løst på hovedet – en MIPS-hjelm justeres og fastspændes på samme måde som en almindelig hjelm. MIPS-funktionen mærkes ikke i det daglige brug – der føles hjelmen som en almindelig hjelm – kun hvis uheldet er ude så træder MIPS til.

Vis mere
Vis mindre
Produktforslag
Giro Dime
Giro Dime Anb. pris DKK 449,00
DKK 199,00
Info/køb
Giro Cinder MIPS
Giro Cinder MIPS Anb. pris DKK 1.199,00
DKK 599,00
Info/køb
Andre har også købt
Om Bike&Co.dk

Butikskæden som i dag hedder Bike&Co blev etableret i 1978, en stor cykelkæde med cykelbutikker landet over. Din lokale Bike&Co butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik. Vi sælger kun køreklare cykler. Det er det, vi kalder samlet pris og det baner vejen for den velkendte cykelglæde. Mosquito Amba og Cykel-X-Perten Amba som har været navnet på kæden senest, blev i December 2014 opkøbt af Bike&Co og kører nu under navnet Bike&Co Danmark ApS.

Butikker

> Find butik
> Åbningstider

BEMÆRK:
info@bikeandco.dk og 86401520 er kun kontakt muligheder til Bike&Co´s hovedkontor.

KundeserviceBike & Co Danmark APS   Stribvej 1   8940 Randers SV   Tlf: 86 40 15 20   info@bikeandco.dk