Giro Cinder MIPS
Før musen henover billedet for at zoome

Giro Cinder MIPS

Anb. pris DKK 1.199,00
DKK 350,00
Spar DKK 849,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.


   Leveringstid: 2-5 hverdage
Antal
Varenummer: 13-067086889
Giro Cinder™ MIPS har alt det selv entusiastiske cyklister forventer af en topklasse hjelm. Designet er inspireret af Giro´s tophjelm Synthe™ og byder på stort set det samme – blot til en superpris.
Supernem justering med det enhåndsbetjente Roc Loc® system. Air-FX antibakterielle puder give super komfort – også på de lange ture.
Cinder™ er fremstillet med in-mold metoden hvor den bløde chokabsorberende inder del  - med EPS forstærkning - smeltes sammen med den hårde skal i polycarbonat med SL Roll Cage™ forstærkning. Ventilationen er helt i top med 26 åbninger.
Vægt 290gram
Alle Giro hjelme er designet til, ved et fald, at reducere så meget energi som muligt når hjelmen rammer asfalten.
Det nye sikkerhedssystem MIPS reducerer yderligere den kraft som hjelmen rammer asfalten med. Det sker ved at den yderste hårde skal kan bevæge sig i forhold til det inderste – når en MIPS hjelm rammer asfalten vil den yderste skal bevæge sig nogle få millimeter – det er nok til at tage noget af energien ud af faldet og reducere mængden af den roterende kraft som kan give hjerneskade.
Det er ikke sådan at hjelmen sidder løst på hovedet – en MIPS hjelm justeres og fastspændes på samme måde som en almindelig hjelm. MIPS funktionen mærkes ikke i det daglige brug – der føles hjelmen som en almindelig hjelm – kun hvis uheldet er ude så træder MIPS til.

Vis mere
Vis mindre
Produktforslag
Bell Array
Bell Array Anb. pris DKK 999,00
DKK 180,00
Info/køb
AGU Tesero
AGU Tesero Anb. pris DKK 799,00
DKK 325,00
Info/køb
Giro Syntax
Giro Syntax Anb. pris DKK 899,00
DKK 400,00
Info/køb
AGU Power Pro Bibs
AGU Power Pro Bibs Anb. pris DKK 899,00
DKK 400,00
Info/køb
Andre har også købt
Om Bike&Co.dk

Butikskæden som i dag hedder Bike&Co blev etableret i 1978, en stor cykelkæde med cykelbutikker landet over. Din lokale Bike&Co butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik. Vi sælger kun køreklare cykler. Det er det, vi kalder samlet pris og det baner vejen for den velkendte cykelglæde. Mosquito Amba og Cykel-X-Perten Amba som har været navnet på kæden senest, blev i December 2014 opkøbt af Bike&Co og kører nu under navnet Bike&Co Danmark ApS.

Butikker

> Find butik
> Åbningstider

BEMÆRK:
info@bikeandco.dk og 86401520 er kun kontakt muligheder til Bike&Co´s hovedkontor.

Kundeservice



Bike & Co Danmark APS   Stribvej 1   8940 Randers SV   Tlf: 86 40 15 20   info@bikeandco.dk