Giro Seyen Mips
Før musen henover billedet for at zoome
Giro Seyen Mips
Giro Seyen Mips

Giro Seyen Mips

Anb. pris DKK 999,00
DKK 649,00
Spar DKK 350,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.


   Leveringstid: 2-5 hverdage
Antal
Giro Seyen™ kombinerer aerodynamik, lav vægt og super ventilation i et supermoderne design – Seyen™  er en race hjelm specielt udviklet til kvinder.

Supernem justering af størrelsen med Roc Loc 5 drejeknap som kan betjenes med én hånd.26 store åbninger og indvendige luft kanaler giver optimal airflow gennem hjelmen.
In-Mould teknologi med indstøbte EPS-forstærkning - ved In moulding smeltes en hård yderskal af polykarbonat sammen med den blødere chokabsorberende inder del. Det giver en let og sikker hjelm.


Alle Giro hjelme er designet til, ved et fald, at reducere så meget energi som muligt når hjelmen rammer asfalten.
Det nye sikkerhedssystem MIPS reducerer yderligere den kraft som hjelmen rammer asfalten med. Det sker ved at den yderste hårde skal kunne bevæge sig i forhold til det inderste – når en MIPS hjelm rammer asfalten vil den yderste skal bevæge sig nogle få millimeter – det er nok til at tage noget af energien ud af faldet og reducere mængden af den roterende kraft som kan give hjerneskade.
Det er ikke sådan at hjelmen sidder løst på hovedet – en MIPS hjelm justeres og fastspændes på samme måde som en almindelig hjelm. MIPS funktionen mærkes ikke i det daglige brug – der føles hjelmen som en almindelig hjelm – kun hvis uheldet er ude så træder MIPS til.

Vis mere
Vis mindre
Produktforslag
AGU Cropani MTB hjelm
AGU Cropani MTB hjelm Anb. pris DKK 599,00
DKK 250,00
Info/køb
Giro Ember Mips
Giro Ember Mips Anb. pris DKK 1.199,00
DKK 749,00
Info/køb
Giro Trella Woman
Giro Trella Woman Anb. pris DKK 499,00
DKK 349,00
Info/køb
Giro Syntax
Giro Syntax Anb. pris DKK 899,00
DKK 549,00
Info/køb
Om Bike&Co.dk

Butikskæden som i dag hedder Bike&Co blev etableret i 1978, en stor cykelkæde med cykelbutikker landet over. Din lokale Bike&Co butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik. Vi sælger kun køreklare cykler. Det er det, vi kalder samlet pris og det baner vejen for den velkendte cykelglæde. Mosquito Amba og Cykel-X-Perten Amba som har været navnet på kæden senest, blev i December 2014 opkøbt af Bike&Co og kører nu under navnet Bike&Co Danmark ApS.

Butikker

> Find butik
> Åbningstider

BEMÆRK:
info@bikeandco.dk og 86401520 er kun kontakt muligheder til Bike&Co´s hovedkontor.

KundeserviceBike & Co Danmark APS   Stribvej 1   8940 Randers SV   Tlf: 86 40 15 20   info@bikeandco.dk