Jopo
Herrecykler
Damecykler
Tilbehør
Farve
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Jopo

JOPO since 1965

Designet til sjov, Jopo er den ideelle cykel til alle. Jopo er i dag Finlands bedst sælgende cykel og dens popularitet stiger år efter år, hovedårsagen er det afslappede design.

Jopo fremstilles i Finland af Helkama. En svejset stålramme er rygraden i denne håndlavede cykel, der virkelig kan holde til hverdagens hårde behandling.

Jopo cyklernes funktionalitet og stilfulde fremtoning understreges af dens detaljerede finish

Helkama introducerede den første Jopo cykel på markedet allerede i 1965, og cyklens afslappede konstruktion gjorde den hurtig populær i den finske befolkning. Den er kendt i de nordiske, og mange central europæiske lande, som den finske cykel.

Hvis man skal beskrive Jopo cyklen med et ord, er det farverig. Den originale palette af farve er gennem årene gradvist ekspanderet og der kommer hele tiden nye Jopo farver til. Den farverige fremtoning skabes med pulverlakering som både er slidstærk og miljøvenlig.

Mest populære lige nu
Jopo 24" 1 gear
Varenummer: 26-15082410
Jopo 24" 3 gear
Varenummer: 26-15082504
Jopo kurv 22/24"
Fås i 8 farver
Om Bike&Co.dk

Butikskæden som i dag hedder Bike&Co blev etableret i 1978, en stor cykelkæde med cykelbutikker landet over. Din lokale Bike&Co butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik. Vi sælger kun køreklare cykler. Det er det, vi kalder samlet pris og det baner vejen for den velkendte cykelglæde. Mosquito Amba og Cykel-X-Perten Amba som har været navnet på kæden senest, blev i December 2014 opkøbt af Bike&Co og kører nu under navnet Bike&Co Danmark ApS.

Butikker

> Find butik
> Åbningstider

BEMÆRK:
info@bikeandco.dk og 86401520 er kun kontakt muligheder til Bike&Co´s hovedkontor.

KundeserviceBike & Co Danmark APS   Stribvej 1   8940 Randers SV   Tlf: 86 40 15 20   info@bikeandco.dk