Mærker
1 stk

Skiftegreb

Her finder du vore udvalg af skiftegreb tilbåde raceren og mountainbiken.
Et skiftegreb til en racer er bygget sammen med bremsegrebet. Det giver et hurtigt og sikkert skift - uden at du behøver flytte hånden fra styret ! Et hurtigt svirp med fingrene og du flytter kæden op på den store klinge.
På mountainbiken er skiftegrebet som regel adskilt fra bremsegrebet da der er flere muligheder at vælge mellem til en mtb: skivebremse eller v-bremse.
Men stadig væk er gearene hvor du har brug for dem : Lige ved dine fingerspidser så du lynhurtigt kan ramme det rigtige gear - og holde farten i sporet. Uden at skulle flytte hånden væk fra bremsen.Mest populære lige nu
Om Bike&Co.dk

Butikskæden som i dag hedder Bike&Co blev etableret i 1978, en stor cykelkæde med cykelbutikker landet over. Din lokale Bike&Co butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik. Vi sælger kun køreklare cykler. Det er det, vi kalder samlet pris og det baner vejen for den velkendte cykelglæde. Mosquito Amba og Cykel-X-Perten Amba som har været navnet på kæden senest, blev i December 2014 opkøbt af Bike&Co og kører nu under navnet Bike&Co Danmark ApS.

Butikker

> Find butik
> Åbningstider

BEMÆRK:
info@bikeandco.dk og 86401520 er kun kontakt muligheder til Bike&Co´s hovedkontor.

KundeserviceBike & Co Danmark APS   Stribvej 1   8940 Randers SV   Tlf: 86 40 15 20   info@bikeandco.dk