Mærker
1 stk
7 stk
2 stk
Farve
1 stk

Bagagebærer

Her finder du vores udvalg af bagagebærer til enhver cykel.

Vi har en bagagebærer til alle slags cykler, fra børnecykler, almindelige hverdagscykler til mountainbikes.
Mange cykler bliver idag solgt uden bagagebærer, da mange synes det ser bedre og mere stilrent ud uden. Det viser sig dog ofte at det ikke er til at undvære en bagagebærer til skoletasken eller indkøbene på vejen hjem.

Find din bagagebærer her...

TAQ-33 CA14 26/28" Disc
Varenummer: 37499
DKK 199,00
   Leveringstid: 2-5 hverdage

Info / Køb
TAQ-33 CA3   26/28"
Varenummer: 37502
DKK 169,00
   Leveringstid: 2-5 hverdage

Info / Køb

Mere om bagagebærer

Idag kommer mange af de nyere cykler uden bagagebærer. Dette mest af alt for designets skyld. Dette kan være fint og dækkes manges behov, men for andre kan det være uundværligt med en bagagebærer. Derfor er det vigtigt at man har mulighed for at købe en bagagebærer og efterfølgende kunne montere den, hvis behovet opstår. Det har du mulighed for hos Mosquito. Se listen og udvælg den bagagebærer, som passer til dig og din cykel.
Om Bike&Co.dk

Butikskæden som i dag hedder Bike&Co blev etableret i 1978, en stor cykelkæde med cykelbutikker landet over. Din lokale Bike&Co butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik. Vi sælger kun køreklare cykler. Det er det, vi kalder samlet pris og det baner vejen for den velkendte cykelglæde. Mosquito Amba og Cykel-X-Perten Amba som har været navnet på kæden senest, blev i December 2014 opkøbt af Bike&Co og kører nu under navnet Bike&Co Danmark ApS.

Butikker

> Find butik
> Åbningstider

BEMÆRK:
info@bikeandco.dk og 86401520 er kun kontakt muligheder til Bike&Co´s hovedkontor.

KundeserviceBike & Co Danmark APS   Stribvej 1   8940 Randers SV   Tlf: 86 40 15 20   info@bikeandco.dk