+80 butikker i Danmark +80 butikker i Danmark
Elcykel specialister Elcykel specialister
Gratis levering over 299,- Gratis levering over 299,-
100 % samlet ved levering 100 % samlet ved levering

Om os

Hvem er vi?

Butikskæden som i dag hedder Bike&Co blev etableret i 1977, en stor cykelkæde med cykelbutikker landet over. Din lokale Bike&Co butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik. Vi sælger kun køreklare cykler. Det er det, vi kalder samlet pris og det baner vejen for den velkendte cykelglæde. Mosquito Amba og Cykel-X-Perten Amba som har været navnet på kæden senest, blev i December 2014 opkøbt af Bike&Co og kører nu under navnet Bike&Co Danmark ApS.

 

Alle fordelene for dig som kunde

Med mere end +1700 forhandlere fordelt over Europa giver dig som kunde en stor fordel ed at handle i en Bike&co butik - Sammen står vi stærkere hvilket betyder laverer priser, højere kvalitet og god service - Derfor får du altid en god cykeloplevelse hos en af vores forhandlere.

 

Kontakt

Har du spørgsmål til en vare eller hjemmesiden, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil stå klar til at hjælpe dig. Mail: info@bikeandco.dk Tlf: 86 40 15 20 (9-15 i hverdagen)

 

Adresseoplysninger

Bike & Co Danmark APS

 

Stribvej 1

 

8940 Randers SV

 

CVR: 36397861

 

 

 

Bike&Co har cykelbutikker fordelt over hele Danmark.. Vi bestræber os på at besvare mails indenfor 24 timer i hverdagen. Vi arbejder på at få opdateret vores E-mærke.

 

Vi henvender os enten på mail eller pr. telefon, når en kunde fortryder/reklamerer over en vare eller vil ombytte en vare. Har du returneret en vare i forbindelse med fortrydelse/reklamering eller ombytning vil du blive kontaktet enten på mail eller pr. telefon hvis vi har spørgsmål til din sag. Vi behandler din sag så hurtig som muligt, indenfor 2 - 5 hverdage. Hvis sagen skulle vise sig at trække ud henvender vi os til kunden.

 

Børn og unge under 18 år

 

Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.bikeandco.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre eller værge.

 

Sådan handler du hos os:

For at foretage et køb på www.bikeandco.dk skal du igennem 5 trin.

 

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.

 

2. Indtast dine personlige oplysninger

 

3. Vælg forsendelses/betalingsmåde

 

4. Godkend vores forretningsbetingelser

 

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

 

For butikker

Ønsker du at melde dig ind i Bike&co indkøbsforening, så kontakt os og hør nærmere, send din henvendelse til info@bikeandco.dk