Mærker
2 stk

Cykelhjul

På en cykel er cykelhjul det næst vigtigste på en cykel efter rammen eller stellet, hvis du vil have den bedste køreoplevelse.
Vi har samlet en række af hjulsæt, lige fra de superlette carbon hjulsæt til de bedste trænings hjulsæt. Vi har blandt andet cykelhjul og hjulsæt fra producenter som Shimano og Easton.

Læs mere om cykelhjul og hjulsæt

Det er ikke nok at et cykelhjul er rundt. Vægten, materiale, antallet af eger, fælgens profil, navtype og ikke mindst hvad cykelhjulet skal anvendes til er alle vigtige ting som en hjulproducent skal tage stilling til, for at fremstille det perfekte hjul. Dette for at du som cyklist får den bedst mulige oplevelse, uanset om du bruger cyklen på gaden med din racercykel eller du går off-road med din mountainbike. Har du de rigtige cykelhjul og det rigtige cykelsæt, bliver køreglæden større, ligesom du er sikret større stabilitet. Skal du performe optimalt, er det vigtigt at alt dit cykeludstyr er i orden, og derfor kan det godt betale sig at give det lidt ekstra for at få en toptunet og toptrimmet cykel med tilhørende elementer som cykelhjul.

På BIKE&CO.dk finder du et stort udvalg af cykelhjul til alle formål
og i alle prisklasser
Om Bike&Co.dk

Butikskæden som i dag hedder Bike&Co blev etableret i 1978, en stor cykelkæde med cykelbutikker landet over. Din lokale Bike&Co butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik. Vi sælger kun køreklare cykler. Det er det, vi kalder samlet pris og det baner vejen for den velkendte cykelglæde. Mosquito Amba og Cykel-X-Perten Amba som har været navnet på kæden senest, blev i December 2014 opkøbt af Bike&Co og kører nu under navnet Bike&Co Danmark ApS.

Butikker

> Find butik
> Åbningstider

BEMÆRK:
info@bikeandco.dk og 86401520 er kun kontakt muligheder til Bike&Co´s hovedkontor.

KundeserviceBike & Co Danmark APS   Stribvej 1   8940 Randers SV   Tlf: 86 40 15 20   info@bikeandco.dk