Mærker
2 stk
1 stk
1 stk
6 stk
5 stk
5 stk
Gear
3 stk
1 stk
3 stk
1 stk
Farve
1 stk
1 stk
3 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
4 stk
1 stk
Størrelse
3 stk
6 stk
1 stk
4 stk
1 stk
Vis kun tilbud

Elcykler

Stort udvalg og faglig ekspertise er grundstenen hos Bike&co - Selvom vi har elcykler i alle prisklasser går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Du finder derfor kun elcykler i vores sortiment som er med gennemprøvet systemer og cykler med komponenter af den bedste kvalitet der tåler det danske klima.

Hos Bike&co kan du handle online - Men du kan også besøge én af vores mere end 60 forhandlere. Bag alle butikker står en fagmand der elsker cykler og har en høj viden inden for elcykler. I butikkerne kan du få en prøvetur og en god elcykel snak.

Find den rigtige elcykel - Brug filteret i venstre side og find frem til netop den elcykel der egner sig til dig. Vi har mange forskellige modeller, både med centermotor, forhjulsmotor og baghjulsmotor. Længere nede på siden finder du endnu mere god information omkring elcykler.

Mest populære lige nu
E-Fly VIA
E-Fly VIA DKK 15.999,00
Info/køb
E-Fly VIA 7g
E-Fly VIA 7g DKK 18.999,00
Info/køb
Falter E 9.3RT Wave
Falter E 9.3RT Wave Anb. pris DKK 26.499,00
DKK 23.499,00
Info/køb
Falter E 9.5RT
Falter E 9.5RT DKK 29.149,00
Info/køb
E-Fly Cross
Fås i 2 farver
E-Fly VIA
Fås i 3 farver
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Anb. pris DKK 26.499,00
DKK 23.499,00
   Leveringstid: 2-5 hverdage

Spar DKK 3.000,00
Info / Køb
Centurion Challenger E-Cargo
Varenummer: 14-9032192056

Hvad skal jeg vælge?

Der findes rigtigt mange forskellige typer af elcykler. Her på siden finder du et udpluk af de mest solgte, ude i Bike&co butikkerne kan du finde endnu større udvalg og fire forskellige modeller. Her kan du også få en prøvetur!


De forskellige motorplaceringer


En elcykel er bygget op med 3 forskellige motorplaceringer, vi vil her gennemgå de overordnet forskelle.


Centermotor:
Denne motortype er placeret midt på cyklen og trækker i selve kranksættet. Det giver en naturlig følelse af rygvind. Samtidig er vægtfordelingen på denne type opbygning god, så der er fin balance i cyklen. En centermotor er ogå udstyret med en momentsensor, den kan mærke hvor hårdt du træder og derefter tilpasse trækniveau, det giver en rigtig god køreoplevelse. Af producenter af elmotor til centerplacering kan nævnes: Bosch, Yamaha, Shimano, Bafang, Brose - Mange a de motorsystemer finder du også på cykler i vores sortiment.


Forhjulsmotor:
Her er motorplaceringen i forhjulet på cyklen, denne type motor har en mere kontant trækkraft da systemer med forhjulsmotor ikke er bygget op omkring en moment sensor der mærker hvor hårdt du selv træder som ses på cykler med centermotor.


Dette system giver en følelse af at blive "trukket" - Systemet er rigtigt godt hvis man ikke har mange kræfter i benene, motoren her mærker nemlig ikke selv hvordan du træder, men trækker bare efter det valte niveau på displayet.


Baghjulsmotor:
Dette motorsystem ses på en del speed pedelec (45km/t elcykler). Det er kendt for en god stabilitet samtidig med at trækket ligger direkte i baghjulet mindskes slidtage på selve drivlinen.


Vores mest populære elcykler


Nogle af vores mest populære mærker er også dem du finder ude i Bike&co butikkerne. Ved disse mærker er pris og kvalitet gået op i en højere enhed og du blver super godt kørende!Fandt du ikke det du leder efter?
Så kan du med fordel besøge en af vores forhandlere, du finder den nærmeste her:


Bike&co butikker


Du kan også sende os en email, eller ringe til os - Vi sidder klar med vejledning.


 


Om Bike&Co.dk

Butikskæden som i dag hedder Bike&Co blev etableret i 1978, en stor cykelkæde med cykelbutikker landet over. Din lokale Bike&Co butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik. Vi sælger kun køreklare cykler. Det er det, vi kalder samlet pris og det baner vejen for den velkendte cykelglæde. Mosquito Amba og Cykel-X-Perten Amba som har været navnet på kæden senest, blev i December 2014 opkøbt af Bike&Co og kører nu under navnet Bike&Co Danmark ApS.

Butikker

> Find butik
> Åbningstider

BEMÆRK:
info@bikeandco.dk og 86401520 er kun kontakt muligheder til Bike&Co´s hovedkontor.

KundeserviceBike & Co Danmark APS   Stribvej 1   8940 Randers SV   Tlf: 86 40 15 20   info@bikeandco.dk