Classic
Mærker
1 stk
Gear
1 stk
Størrelse
1 stk
1 stk
Farve
1 stk

Classic cykler til herrer

Klassiske old school cykler hvor ergonomi og comfort er i højsædet.

En classic herrecykel er for dig der gerne vil have den gode, klassiske cykel, hvor robusthed, comfort og ergonomi er i centrum.
Alle vore cykler er specifikt udvalgt med fokus på kvalitet, sikkerhed og leveringssikkerhed. Derfor at det også kun cykler der lever op til disse kvaliteter der er at finde hos Bike&Co.dk..

Vi har samlet alle vore klassiske herrecykler i denne kategori...


Mest populære lige nu

En Classic herrecykel er til dig der gerne vil have en cykel hvor den optimale comfort og kvalitet er i højsædet.
En Classic cykel er en god solid cykel, hvor du kan bevæge dig bekvemt og komfortabelt gennem byen, med en sikker klassisk og god stil.
En Classic herrecykel har helt sikkert lidt retro præget og der er fundet meget inspiration i klassiske cykler som fra 1950’erne. En classic cykel kombineret med nye og moderne komponenter sikrer dig en fortrinlig køreoplevelse.
Hos Bike&Co.dk finder du et stort udvalg af klassiske retro herrecykler fra alle de bedste mærker som blandt andet Raleigh og Kildemoes.

Om Bike&Co.dk

Butikskæden som i dag hedder Bike&Co blev etableret i 1978, en stor cykelkæde med cykelbutikker landet over. Din lokale Bike&Co butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik. Vi sælger kun køreklare cykler. Det er det, vi kalder samlet pris og det baner vejen for den velkendte cykelglæde. Mosquito Amba og Cykel-X-Perten Amba som har været navnet på kæden senest, blev i December 2014 opkøbt af Bike&Co og kører nu under navnet Bike&Co Danmark ApS.

Butikker

> Find butik
> Åbningstider

BEMÆRK:
info@bikeandco.dk og 86401520 er kun kontakt muligheder til Bike&Co´s hovedkontor.

KundeserviceBike & Co Danmark APS   Stribvej 1   8940 Randers SV   Tlf: 86 40 15 20   info@bikeandco.dk