Comfort

Comfort cykler til herrer

I vores Comfort kategori finder man det man kan kalde for en klassisk hverdagscykel. Stærk og ergonomisk cykel der kan klare lidt af hvert...

Vi har citybikes med flere forskellige geartyper, både indvendige og udvendige gear. Indvendige gear som kræver minimal vedligeholdelse af dig, og udvendige gear giver dig en mere effektiv kraftoverførsel og et lettere tråd. Lige meget hvilken citybike du vælger, så skal du huske at du altid får et gratis serviceeftersyn når du handler hos Bike&Co.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om citybike

En citybike er som navnet også antyder en cykel der som udgangspunkt er lavet til bykørsel.
En citybike er bygget med en ergonomisk og komfortable geometri, som giver en god og behagelig kørestilling, som samtidig er let og hurtig at håndtere. En citybike har gode dæk i en mellem størrelse. Ikke for brede og ikke for smalle.
Hos Bike&Co finder du et stort udvalg af herre citybikes fra alle de bedste mærker som Nishiki, Raleigh og Kildemoes.
Du finder citybike med indvendige gear, citybike med udvendige gear og citybikes i mange prisklasser.
Husk at du kan få din herre citybike leveret lige til døren og at du aldrig er længere fra god faguddannet service en den nærmeste Bike&Co butik..

Om Bike&Co.dk

Butikskæden som i dag hedder Bike&Co blev etableret i 1978, en stor cykelkæde med cykelbutikker landet over. Din lokale Bike&Co butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik. Vi sælger kun køreklare cykler. Det er det, vi kalder samlet pris og det baner vejen for den velkendte cykelglæde. Mosquito Amba og Cykel-X-Perten Amba som har været navnet på kæden senest, blev i December 2014 opkøbt af Bike&Co og kører nu under navnet Bike&Co Danmark ApS.

Butikker

> Find butik
> Åbningstider

BEMÆRK:
info@bikeandco.dk og 86401520 er kun kontakt muligheder til Bike&Co´s hovedkontor.

KundeserviceBike & Co Danmark APS   Stribvej 1   8940 Randers SV   Tlf: 86 40 15 20   info@bikeandco.dk