Cykel-X-Perten Hillerød

Velkommen i butikken


BIKE&CO Hillerød


BIKE&CO Hillerød, også kendt som Skansen Cykler er en velrenomeret virksomhed som har til huse på Skansevej i Hillerød. Forretningen har eksisteret siden 40erne, og har igennem tiden haft 4 ejere. 1 april 2001 overtog Lone og Mikael Madsen forretningen, og har med tiden sat deres præg på både butik og værksted. Lone og Mikael, som begge er 36 år er uddannet cykelmekanikere. De fik begge deres uddannelse på fagskolen i Nykøbing Falster og bestod svendeprøven i 1997.



 Vores hovedområde er hverdagscykler til alle slags behov. Vi har kvalitetscykler til både store og små,og  i alle prisgrupper.  Vi har specialiseret os i Hollandske comfortcykler, som er cykler af en meget høj kvalitet. Disse inkluderer også EL-Cykler. Vi har også fuldt program i Kokua som er spændende letvægts løbecykler.



Vi er medlem af cykelhandlernes brancheforening Danske Cykelhandlere. Denne forening er et kvalitetsstempel på fagkundskab og service. Vores forretning er certificeret, det vil sige at den lever op til deres strenge krav der stilles med hensyn til udannelse af personale og  at værkstedet lever op til nutidens standard mht. værktøj, arbejdsmiljø, fremtoning o.s.v. I deres seneste kontrol af forretningen opnåede vi fem stjerner som er det maksimale der kan gives. Det har vi fået de seneste 8 år.



Foreningen har også landsdækkende serviceordning, som gør at du kan få lavet de skemalagte serviceeftersyn, som følger dit cykelkøb, overalt i landet.



Se mere på www.danskecykelhandlere.dk


BIKE&CO Hillerød
Skansevej 31
3400 Hillerød
Tlf.48261727
Mail. info@skansencykler.dk


Åbningstider:
Man-Fredag 9-17:30
Lørdag 10-13








Om Bike&Co.dk

Butikskæden som i dag hedder Bike&Co blev etableret i 1978, en stor cykelkæde med cykelbutikker landet over. Din lokale Bike&Co butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik. Vi sælger kun køreklare cykler. Det er det, vi kalder samlet pris og det baner vejen for den velkendte cykelglæde. Mosquito Amba og Cykel-X-Perten Amba som har været navnet på kæden senest, blev i December 2014 opkøbt af Bike&Co og kører nu under navnet Bike&Co Danmark ApS.

Butikker

> Find butik
> Åbningstider

BEMÆRK:
info@bikeandco.dk og 86401520 er kun kontakt muligheder til Bike&Co´s hovedkontor.

Kundeservice



Bike & Co Danmark APS   Stribvej 1   8940 Randers SV   Tlf: 86 40 15 20   info@bikeandco.dk