Reelight
Tilbehør

Reelight

Cykellygter uden batterier!
Med en Reelight magnet cykellygter behøver du ikke tænke på pludseligt at løbe tør for batteri. Reelights magnet cykellygter giver dig en konstant og opsigtsvækkende synlighed i trafikken, og det uden du selv behøver at gøre andet en tænke på at cykle :)

 Reelight Cio SL301 Med Backup
Varenummer: 14-4737100
DKK 399,00
   Leveringstid: 2-5 hverdage

Info / Køb

Sådan virker en Reelight cykellygte

En Reelight cykellygte fungerer med elektrodynamiske induktionsprincip og når magneter monteret på egerne passerer forbi en spole i cykellygten skaber processen strøm, som igen skaber en konstant og stabil energi til lygterne – uden brug af batterier. Helt enkelt og meget effektivt.

Alt du skal tænke på er at cykle...
En Reelight magnetlygte virker i årevis og holder dig synlig dag og nat.. Mens traditionelle cykellygter løbende har brug for nye batterier, svigter Reelights magnet cykellygter ikke. Cykellygterne lyser konstant og kræver ikke løbende batteriskift.

Spar på miljøet..

Batterier er altid en belastning for miljøet og indeholder en række stoffer som kviksølv og bly. Alle stoffer der kan trænge ned i vores grundvand og gøre stor skade. Reelights cykellygter sparer miljøet for en stor mængde batterier og er med til at gøre cykelturen endnu mere klimavenlig og sund for både dig og miljøet.
Om Bike&Co.dk

Butikskæden som i dag hedder Bike&Co blev etableret i 1978, en stor cykelkæde med cykelbutikker landet over. Din lokale Bike&Co butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik. Vi sælger kun køreklare cykler. Det er det, vi kalder samlet pris og det baner vejen for den velkendte cykelglæde. Mosquito Amba og Cykel-X-Perten Amba som har været navnet på kæden senest, blev i December 2014 opkøbt af Bike&Co og kører nu under navnet Bike&Co Danmark ApS.

Butikker

> Find butik
> Åbningstider

BEMÆRK:
info@bikeandco.dk og 86401520 er kun kontakt muligheder til Bike&Co´s hovedkontor.

KundeserviceBike & Co Danmark APS   Stribvej 1   8940 Randers SV   Tlf: 86 40 15 20   info@bikeandco.dk