Batavus

Køber du en ny Batavus cykel, får du virkelig kvalitet og knowhow.
Batavus cykler har allerede i mange år været førende, når det gælder perfekt lakkvalitet, så man undgår rust og beskadigelser. Batavus cykler lakeres i deres egen lakeringsafdeling med hele 5 lag lak på vandbasis. Farverne falmer derfor ikke, og de er klare og slidstærke.
Batavus cykler er værd at vise frem! Stilfulde og trendy farvekombinationer afveksler hinanden i hele Batavus-kollektionen.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om Batavus cykler her

Batavus cykler er cykler af høj kvalitet. Hvad end du bruger din cykel som transportmiddel til og fra arbejde eller som træningsudstyr, er det vigtigt at vælge en solid cykel, der kan holde i mange år. Batavus cykler er netop det.

BIKE&CO.dk har et stort udvalg af Batavus cykler til både damer og herre og på denne side kan du se hele sortimentet og finde frem til din nye cykel. Batavus cykler findes i forskellige prislejer og der er derfor god mulighed for dig for at finde en god cykel til den pris, der passer til dit budget og behov. Find din nye cykel her og køb Batavus cykler online hos BIKE&CO.dk.
Om Bike&Co.dk

Butikskæden som i dag hedder Bike&Co blev etableret i 1978, en stor cykelkæde med cykelbutikker landet over. Din lokale Bike&Co butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik. Vi sælger kun køreklare cykler. Det er det, vi kalder samlet pris og det baner vejen for den velkendte cykelglæde. Mosquito Amba og Cykel-X-Perten Amba som har været navnet på kæden senest, blev i December 2014 opkøbt af Bike&Co og kører nu under navnet Bike&Co Danmark ApS.

Butikker

> Find butik
> Åbningstider

BEMÆRK:
info@bikeandco.dk og 86401520 er kun kontakt muligheder til Bike&Co´s hovedkontor.

KundeserviceBike & Co Danmark APS   Stribvej 1   8940 Randers SV   Tlf: 86 40 15 20   info@bikeandco.dk