Bike&Co Helsingør

At cykle giver glæde, frihed og gode oplevelser!Det glæder os at vi i snart 30 år, har kunne bringe dette ud til vores kunder🚴🏻‍♂️

Det er vigtigt for os, at sørge for du får den rigtige vejledning, så du får en cykel der passer til netop dig og dine behov.

Derfor har vi en bred palet af forskellige kvalitets cykler, både om det skal være en MTB, Landevejs, eller en solid hverdagscykel, fra mærker som Falter, Morrison Specialized, Batavus & Victoria mm.

Også Inden for El-cykler er vi meget specialiseret, både hvad angår reparationer & salg.

  • Vi reparerer alle mærker af elcykler, og er især Eksperter i El-systemer fra Bosch og Brose

Vores team er faguddannet, og er opdateret med de nyeste kurser så vi kan vores kram ned til hver enkelt møtrik på din cykel

 Kontakt.

Du finder os på Esrumvej 69, 3000 Helsingør. Her vil vi altid møde dig med et smil og en hjælpende hånd.

Reparationer udføres så vidt muligt altid fra dag til dag, eller hurtigere. Og vi gør meget ud af at der er en god kommunikation hele vejen igennem forløbet.

Cykelglædelig hilsen Brian, Jesper, Tobias & Lars

Om Bike&Co.dk

Butikskæden som i dag hedder Bike&Co blev etableret i 1978, en stor cykelkæde med cykelbutikker landet over. Din lokale Bike&Co butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik. Vi sælger kun køreklare cykler. Det er det, vi kalder samlet pris og det baner vejen for den velkendte cykelglæde. Mosquito Amba og Cykel-X-Perten Amba som har været navnet på kæden senest, blev i December 2014 opkøbt af Bike&Co og kører nu under navnet Bike&Co Danmark ApS.

Butikker

> Find butik
> Åbningstider

BEMÆRK:
info@bikeandco.dk og 86401520 er kun kontakt muligheder til Bike&Co´s hovedkontor.

KundeserviceBike & Co Danmark APS   Stribvej 1   8940 Randers SV   Tlf: 86 40 15 20   info@bikeandco.dk