+80 butikker i Danmark +80 butikker i Danmark
Elcykel specialister Elcykel specialister
Gratis levering over 299,- Gratis levering over 299,-
100 % samlet ved levering 100 % samlet ved levering

Haarlev - Hellested Cykelforretning - HENTE&BRINGE SERVICE

Telefon: 56501263

Se åbningstider

Butik: Åben

Værksted: Åben

Email: Info@hellestedcykelforretning.dk

Adresse: Bygaden 48, Hellested, 4652 Haarlev

Åbningstider 

Mandag 9:30 - 17:00
Tirsdag 9:30 - 17:00
Onsdag 9:30 - 17:00
Torsdag 9:30 - 17:00
Fredag 9:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 13:00
Søndag Lukket

 

Find os her:

 

Hellested Cykelforretning placeret midt på Østsjælland

Velkommen til Hellested Cykelforretning

Din cykelforhandler på Østsjælland

Står du til at skulle købe en ny cykel? Hos Hellested Cykelforretning på Østsjælland finder du alt fra elcykler, traditionelle cykler til et bredt udvalg af cykeltilbehør. Vi er ikke kun en cykelbutik, men også en stor sportsbutik med et omfattende sortiment af tøj til triatlon, løb, svømning og cykling, hvor vi er stolte forhandlere af mærkerne FUSION & CRAFT. Du har også mulighed for at finde inspiration og shoppe online på vores webshop sportskompagniet.dk.

Vores Produkter

En verden af kvalitetscykler

Vi forhandler et bredt udvalg af velkendte cykelmærker som Gazelle, E-fly, Trek, Kildemoes, Falter, Morrison og Principia. Med disse mærker er du garanteret høj kvalitet og gode køreegenskaber. Uanset dit behov er vi sikre på, at vi har den perfekte cykel til dig. Ønsker du ekstra komfort på dine cykelture, byder vores sortiment også på et stort udvalg af elcykler fra blandt andre Gazelle og E-fly.

Cykelreparation og Service

Dag til dag reparationer på eget værksted

Vores værksted er integreret i butikken, hvor vi tilbyder hurtige dag-til-dag cykelreparationer. Dette sikrer, at du hurtigt kan komme tilbage på vejen uden lang ventetid. Vores teknikere er kompetente til at håndtere reparationer og service på alle mærker af cykler, elcykler og ladcykler.

Ekspertise og Kundeservice

Dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vores team af passionerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig, hvad enten det gælder valg af den rette cykel eller nyt cykeltøj. Vi forstår vigtigheden af personlig vejledning og tager os tid til at sikre, at du finder det helt rigtige produkt, der matcher dine behov.

Online Shopping

Shop når det passer dig

Foretrækker du at handle hjemmefra, tilbyder vores online butik, cykelbutikkerne.dk, en nem og hurtig shoppingoplevelse med kort leveringstid. Selv online står vi klar med personlig rådgivning, skulle du have brug for det. Kontakt os gerne på telefon +45 5650 1263 eller via e-mail på info@hellestedcykler.dk.

Hente- og Bringeservice

Nem og bekvem løsning

Har du travlt og svært ved at finde tid til at bringe din cykel til reparation? Med vores hente- og bringeservice gør vi det nemt for dig. Du kan blot booke din afhentning via vores online formular eller ved at ringe til os. Vi tilbyder reparation og service på alle typer cykler, og typisk vil du have din cykel retur indenfor få dage.

I denne butik finder du cykler fra følgende producenter:

  • Gazelle
  • Trek
  • Falter
  • Morrison
  • Kildemoes
  • Everton
  • E-Fy
  • Principia
  • Raleigh
  • Nishiki