+70 butikker i Danmark +70 butikker i Danmark
Elcykel specialister Elcykel specialister
Gratis levering over 299,- Gratis levering over 299,-
100 % samlet ved levering 100 % samlet ved levering

Julegaveidéer til ham

Julegaveidéer til ham

Find de bedste gaveideer til en med cykel interesse!

Vi kender det allesammen; vi modtager en ønskeseddel fra en person, som kun ønsker sig få ting eller måske slet ingenting. Eller typen, som kun ønsker sig underbukser eller strømper for femte år i træk, som bare er for kedeligt at give i gave. Det kan også være du skal købe gave til ham, som siger: “Overrask mig - du kender mig så godt!”. Og så kan man ellers gå i tænkeboks for at finde på, hvad man skal købe. Men vi vil gerne hjælpe dig lidt. I denne guide kan du finde julegaveidéer til ham, som går op i cykling eller blot cykler engang imellem til hverdag.

 

Julegaver til ham

Herunder finder du fem gode idéer til, hvad du kan give din mand, kæreste, bror eller far i julegave, hvis han går op i cykling eller blot cykler engang imellem i ny og næ. 

 

1. En god herre cykelhjelm
Alle har brug for en god cykelhjelm, uanset om de cykler på racer, MTB eller en almindelig hverdagscykel og uanset om de cykler flere hundrede kilometer i ugen eller om de blot cykler til og fra bageren søndag morgen. Derfor kan du med fordel købe en cykelhjelm til manden, du holder af. Måske har han ikke en hjelm i forvejen fordi han er stædig og ikke synes det er nødvendig eller også trænger han bare til en ny og frisk cykelhjelm uden gammel sved. Vi har et stort udvalg af hjelme, som passer til forskellige behov. Hvis du skal finde en hjelm til julegave til racercyklisten, kan du for eksempel vælge denne hjelm fra AGU, med gode ventilationshuller og som har en lækker kvalitet og et flot design. Skal du derimod finde en cykelhjelm til mountainbikeren kan vi anbefale denne herrehjelm fra Giro, som blandt andet har det nye sikkerhedssystem MIPS, der reducerer den kraft, man rammer undergrunden med, hvis man skulle styrte. 

 

2. En hjemmetræner til sportscyklisten, som ikke kan få nok
Her om vinteren, når der kommer sne, slud og sjap udenfor, er det ikke nemt at komme rundt på vejene, og det er desuden mørkt både når man tager til og fra arbejde. Derfor er en hjemmetræner en perfekt julegave til ham, som ikke kan få nok af at cykle. Med sådan én kan han sidde hjemme i garagen eller foran fjernsynet, mens han får sit fix på cyklen. Du kan finde et udvalg af hjemmetrænere her alt efter hvilket behov og budget du har.

 

3. Et par gode cykelsko
Lugter din mands cykelsko også lidt af sure fodboldstøvler? Så er det på tide med et par nye og friske sko til cyklen. Skal du finde et par cykelsko til julegave til ham der cykler mountainbike, så er det her, du skal på jagt. Skal du derimod finde cykelsko til racercyklisten er det her du skal kigge. Undgå lugten af sure sko i bryggerset og giv manden et par nye cykelsko i julegave.

 

4. Værktøj til cyklen
Denne julegaveidé er perfekt til ham, der går op i, at cyklen hele tiden er godt kørende og selv kan finde ud af at vedligeholde og reparere den. Du kan finde værktøj til både almindelig brug derhjemme, men du kan også finde miniværktøj, som er ideel at tage med på turen, så manden altid kan fikse cyklen, når han er afsted og langt væk hjemmefra. Sørg for at holde alle mand kørende ved at give lækkert værktøj i julegave til ham. 

 

5. Nyt vintercykeltøj til herrer
Skal du finde en julegave til ham, som cykler for at motionere, så er det nødvendig med noget cykeltøj, som også kan bruges til efterår og vinter. Vi har et godt udvalg af cykeltøj til herrer, som passer til både raceren og mountainbikeren og der findes både bukser, overdele, handsker, ben- og armvarmere. Find en julegave til cykelmotionisten, som har alt her.

 

Forkæl ham du holder af

Dem vi holder af fortjener den perfekte julegave, men det kan være udfordrende og svært at finde det helt rigtige, som både viser, at du kender ham helt ind til benet, som er inden for budgettet og som overrasker modtageren af gaven. Vi håber du kan bruge ovenstående som inspiration til at finde den helt rigtige julegave til ham du holder af.

 

Julegaveønsker til dig selv

 

Du kan selvfølgelig også bruge denne guide til at finde på julegaveønsker til dig selv, hvis du sidder og tænker: “Hvad skal jeg ønske mig i julegave?”. Du kan helt sikkert finde en ting, som du mangler eller kunne bruge nyt af, hvis du bare cykler en smule. Find gode julegaveønsker her eller gå på jagt på shoppen, hvor vi har masser af lækre ting til både hverdagscyklisten, racercyklisten og mountainbikeren. 

 

Hvis du stadig ikke er helt sikker på, hvad du skal købe, kan du altid besøge din lokale forhandler, som står klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige. 

 

God jul fra Bike&Co-familien!