+70 butikker i Danmark +70 butikker i Danmark
Elcykel specialister Elcykel specialister
Gratis levering over 299,- Gratis levering over 299,-
100 % samlet ved levering 100 % samlet ved levering

Bike&co indgår samarbejde med Eventyrcykler

Bike&co indgår samarbejde med Eventyrcykler

Eventyrcykler og klods-Hans: En bæredygtig rejse på to hjul

Når vi taler om bæredygtig transport, er cykling en af de mest miljøvenlige metoder. Men hvad nu hvis denne grønne transportmetode kunne kombineres med komfort og plads til hele familien? Lad os dykke ned i verdenen af Eventyrcykler og deres mest populære produkt, Klods-Hans.

Cykling har altid været en del af den danske kultur. Men i de seneste år er der kommet en ny spiller på markedet, der kombinerer tradition med innovation.

 

Eventyrcykler

Hvem er de? Eventyrcykler er ikke blot en cykelproducent blandt mange. Med en dyb forståelse for kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed har de skabt en række el-ladcykler, der er designet med tanke på familiens behov.

Jannick Skytte I spidsen for Eventyrcykler står Jannick Skytte, en maskinmester med en solid baggrund i den maritime industri. Hans kerneværdier om sikkerhed, kundeservice og kvalitetsbevidsthed er hjørnestenene i Eventyrcykler's mission.

Deres mission Eventyrcykler's mission er at skabe en grønnere fremtid for alle ved at tilbyde bæredygtige transportløsninger.

 

Klods-Hans

Kvalitet & sikkerhed Klods-Hans er mere end blot en ladcykel. Den er omhyggeligt testet for at sikre, at hver eneste del fungerer, som den skal. Med funktioner som hydrauliske skivebremser og et anti-tiltsystem kan du føle dig sikker, selv med fuld last.

Testmetoder Hver Klods-Hans gennemgår strenge tests for at sikre den højeste standard af kvalitet og sikkerhed.

Fordele ved design Designet er skabt med tanke på brugervenlighed og komfort, hvilket gør den ideel for familier.

Teknologisk forspring Med et stort Samsung batteri og en kraftfuld 120 Nm centermotor sikrer Klods-Hans en imponerende rækkevidde på op til 80 kilometer per opladning. Dens avancerede gear og LED belysning gør turen både behagelig og sikker.

Batteri & motor Klods-Hans' batteri og motor er designet til at give den bedste ydeevne og holdbarhed.

Gear & belysning Udstyret med de nyeste teknologier sikrer Klods-Hans en sikker og behagelig tur.

Familiens komfort Med plads til op til fire børn, justerbare sæder og en robust konstruktion er Klods-Hans designet til at gøre familiens ture så komfortable som muligt.

Bidrag til grøn fremtid Ved at vælge Klods-Hans tager du et skridt mod en mere bæredygtig fremtid. Denne cykel er et miljøvenligt alternativ til bilen, som samtidig mindsker dit CO2-fodaftryk.

 

I en tid, hvor bæredygtighed er mere vigtigt end nogensinde, tilbyder Eventyrcykler en løsning, der er både grøn og praktisk for hele familien. Klods-Hans står som et symbol på det bedste inden for el-ladcykler, og med dens kombination af kvalitet, sikkerhed og teknologi er den et oplagt valg for den moderne familie. Så næste gang du overvejer en ny måde at transportere din familie på, hvorfor så ikke overveje et eventyr med Klods-Hans?

 

Se alle el ladcykler.

 

Vores mest stillede spørgsmål:

  1. Hvad er rækkevidden for Klods-Hans?
    • Op til 80 kilometer per opladning.
  2. Hvor mange børn kan Klods-Hans transportere?
    • Op til fire børn.
  3. Hvem står bag Eventyrcykler?
    • Jannick Skytte, en maskinmester med en solid baggrund i den maritime industri.
  4. Hvordan bidrager Klods-Hans til en grønnere fremtid?
    • Den er et miljøvenligt alternativ til bilen og mindsker dit CO2-fodaftryk.
  5. Hvilke sikkerhedsfunktioner har Klods-Hans?
    • Hydrauliske skivebremser og et anti-tiltsystem.