Velkommen til Cykelgården Sæby ApS


Cykelgården Sæby er medlem af ”Danske Cykelhandlere” og er herigennem certificeret ”Din Cykelfagmand” med 5 stjerner. Vi sælger både børnecykler, racere, MTB, Citybikes og El-cykler fra kvalitetsmærker såsom Merida, Falter, Morrison, Batavus, Koga og Victoria.


    Om os

Cykelgården Sæby ApS blev etableret tilbage i 1965 og i 1995 over nuværende indehaver Ole Eigil Nielsen og Hanne butikken.

Vores ide med at drive forretning udmønter sig i denne sætning: ”Med kunden i centrum, og kvalitet og godt humør i værksted og butik”

Vi udfører alle former for cykelreparationer og så er vi specialister i el-cykler. Derudover sælger og reparerer vi også el-scootere.

Vores værksted tilbyder altid en fast pris inden en reparation accepteres.

   


Kontakt info

Søndergade 6A
9300 Sæby

Telefon: 9846 1410


Åbningstider
Man. - fre. 9.00 - 17.30
Lørdag: 9.00 - 12.00
Søndag: Hviledag


 
Følg os på Facebook her.Om Bike&Co.dk

Butikskæden som i dag hedder Bike&Co blev etableret i 1978, en stor cykelkæde med cykelbutikker landet over. Din lokale Bike&Co butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik. Vi sælger kun køreklare cykler. Det er det, vi kalder samlet pris og det baner vejen for den velkendte cykelglæde. Mosquito Amba og Cykel-X-Perten Amba som har været navnet på kæden senest, blev i December 2014 opkøbt af Bike&Co og kører nu under navnet Bike&Co Danmark ApS.

Butikker

> Find butik
> Åbningstider

BEMÆRK:
info@bikeandco.dk og 86401520 er kun kontakt muligheder til Bike&Co´s hovedkontor.

KundeserviceBike & Co Danmark APS   Stribvej 1   8940 Randers SV   Tlf: 86 40 15 20   info@bikeandco.dk