Holbæk Cykler

BIKE&CO er din lokale cykelhandler i Holbæk


Lige til døren i Holbæk

Hos Bike&Co.dk har du muligheden for, at vælge din nye cykel blandt Danmarks største udvalg af cykler i høj kvalitet. Samtidig kan du få din nye cykel leveret lige til døren i Holbæk. Det er nemt, hurtigt og billigt!

Find den model, der matcher lige netop dine behov
Det eneste du skal gøre er blot at finde den cykel og den model, som passer dig bedst og matcher lige netop dit formål og dine behov. Derefter skal du vælge, om du vil afhente cyklen hos den lokale Bike & Co cykelhandler i Holbæk eller om du vil have den leveret lige til døren. Valget er helt op til dig. 100% klargjort og gratis serviceeftersyn
Ligemeget hvordan du vælger at få din nye cykel leveret, så er den selvfølgelig 100% samlet og klargjort af uddannet og erfarent personale. Vi stræber efter at sikre, at du får en god cykeloplevelse allerede fra den første tur! Du får selvfølgelig også et gratis serviceeftersyn, når du køber en cykel hos Bike & Co.

Stort udvalg af cykler
Så er det tid til at finde en spritny cykel, er Bike&Co.dk med garanti et godt sted at begynde. Du kan se vores store udvalg i menuen foroven eller ved at besøge nogle af disse kategorier: Racercykler - Mountainbike - Elcykel
Du kan også se listen over alle BIKE&CO cykelhandlere her.

Vi overtog i 1994 Holbæk cykler, som på daværende tidspunkt havde eksisteret i over 50 år. I 2010 flyttede vi skråt overfor, til vores nuværendeadresse på Smedelundsgade 37.Butikken som er i 2 etager er beliggende i hjertet af Holbæk, med den bedste beliggenhed og med mulighed for parkering i gården.

Vores butik drives i dag af veluddannet personale, som altid står parat til at hjælpe dig. 

Står du og skal bruge en ny cykel, så har vi helt sikkert den rigtige til dig.

Kom ind i vores butik, hvor vi altid er klar med en kop kaffe og en snak om dine behov, og evt. få en prøvetur.
Vi reparerer alle slags cykler og vi stiller en låne-cykel til rådighed, imens din cykel er til reparation.

Der er mulighed for for at få finanserret dit køb med rente og gebyrfrit lån.

Vi kan også udstede dig et kreditkort til dit køb op til 60000 kr, som kan bruges i alle vores kædes butikker (Bike&Co).

Vores speciale er indenfor El-cykler , MTB, børnecykler og cykler til hr og fru Jensen.

Vi står for salg af top kvalitet af cykler, produkter reparationer.


Åbningstider:

Mandag- fredag  9.00 -17.30

Lørdag               10.00-14.30

Søndag              Lukket


Kontakt info:

Holbæk cykler  v/ Ebrahim Parsaei

Smedelundsgade 39

4300 Holbæk
Om Bike&Co.dk

Butikskæden som i dag hedder Bike&Co blev etableret i 1978, en stor cykelkæde med cykelbutikker landet over. Din lokale Bike&Co butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik. Vi sælger kun køreklare cykler. Det er det, vi kalder samlet pris og det baner vejen for den velkendte cykelglæde. Mosquito Amba og Cykel-X-Perten Amba som har været navnet på kæden senest, blev i December 2014 opkøbt af Bike&Co og kører nu under navnet Bike&Co Danmark ApS.

Butikker

> Find butik
> Åbningstider

BEMÆRK:
info@bikeandco.dk og 86401520 er kun kontakt muligheder til Bike&Co´s hovedkontor.

KundeserviceBike & Co Danmark APS   Stribvej 1   8940 Randers SV   Tlf: 86 40 15 20   info@bikeandco.dk