Størrelse
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Mærker
4 stk
25 stk
1 stk
23 stk
6 stk
21 stk
1 stk
8 stk
Farve
3 stk
2 stk
1 stk
5 stk
Vis kun tilbud

Cykelsadler

Uanset om du cykler korte ture eller lange ture, og uanset om du cykler hver dag eller en gang om måneden, så er det vigtigt med en god cykelsadel, der giver den helt rette komfort. Her på siden har vi samlet Bike&Co’s store udvalg af cykelsadler til alle typer cykler. Alle cykelsadlerne er i rigtig god kvalitet og du kan få dem til skarpe priser. Du kan både finde cykelsadler, der passer til raceren, mountainbiken og shoppingcyklen. Så uanset hvilken cykelsadel, som du er på udkig efter, kan du med garanti finde den hos Bike&Co. Blandt vores store udvalg kan du finde cykelsadler fra nogle af de førende producenter indenfor cykelsadler, såsom Selle Royal, Sportourer osv. Hos Bike&Co har vi også cykelsadler, som er produceret specielt til kvinder og specielt til mænd. På den måde er sikret en høj komfort med en sadel skabt til dig. Har du brug for mere vejledning i at vælge den helt rette cykelsadel er du meget velkommen til at kontakte os. Vi stræber efter, at du skal have den allerbedste køreglæde, når du sætter dig på cykelsadlen og kører afsted. Vi står derfor altid klar til, at vejlede dig i at vælge den cykelsadel, der passer til lige netop dig.

Forrige side12Næste side
Sportourer Max FLX - Unisex
Varenummer: 39082
DKK 249,00
   Leveringstid: 2-5 hverdage

Info / Køb
Matrix Sadel Barn
Varenummer: 101701
DKK 129,00
   Leveringstid: 2-5 hverdage

Info / Køb
Matrix  Sadel Barn
Varenummer: 101702
DKK 129,00
   Leveringstid: 2-5 hverdage

Info / Køb
Matrix  Sport  S30 - Unisex
Varenummer: 101708
DKK 229,00
   Leveringstid: 2-5 hverdage

Info / Køb
Matrix Trekking  S4 - Dame
Varenummer: 101710
DKK 199,00
   Leveringstid: 2-5 hverdage

Info / Køb
Forrige side12Næste side

Læs mere om cykelsadler

Når du cykler, rører du kun din cykel på 3 punkter - pedaler, håndtag og sadel. Derfor er cykelsadlen klart en af de vigtigste ting på din cykel. Det er derfor utrolig vigtigt med en god cykelsadel, så du får en god oplevelse og en god komfort når du cykler. En cykelsadel er nemlig på mange måder det, der bestemmer komforten på din cykel. Det vil være nærmest uudholdeligt at cykle langt på cyklen, hvis du ikke har udstyret cyklen med den rigtige cykelsadel.

Mange forskellige varianter


Smag og behag - og ikke mindst anatomi - er forskellig! Så på Bikeand.co.dk finder du et stort udvalg af cykelsadler i webshoppen, hvor du med sikkerhed kan finde én, som passer lige præcis til dig.

Cykelsadler til både kvinder og mænd


Mænd og kvinder er forskellige - det er cykelsadler til mænd og til kvinder også. Her på Bikeandco.dk kan du finde begge dele. Kig rundt i kategorien og se det store udvalg. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at finde det helt rigtige produkt til dig.
Om Bike&Co.dk

Butikskæden som i dag hedder Bike&Co blev etableret i 1978, en stor cykelkæde med cykelbutikker landet over. Din lokale Bike&Co butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik. Vi sælger kun køreklare cykler. Det er det, vi kalder samlet pris og det baner vejen for den velkendte cykelglæde. Mosquito Amba og Cykel-X-Perten Amba som har været navnet på kæden senest, blev i December 2014 opkøbt af Bike&Co og kører nu under navnet Bike&Co Danmark ApS.

Butikker

> Find butik
> Åbningstider

BEMÆRK:
info@bikeandco.dk og 86401520 er kun kontakt muligheder til Bike&Co´s hovedkontor.

KundeserviceBike & Co Danmark APS   Stribvej 1   8940 Randers SV   Tlf: 86 40 15 20   info@bikeandco.dk