Cykel-X-Perten Esbjerg

Cykler til alle - Store - standard & smalle.

Boldesager cykellager er Esbjergs ældste cykelforretning. Karl Dahl der startede i Nørrebrogade 94 i 1928, og senere - ca. 1975 - overtog Villy Hjortlund Nielsen, som drev forretningen til 1. April 1989, hvor jeg tog over. I sommeren 1996 flyttede vi til den nuværende adresse på hjørnet af Nørrebrogade og Strandby Kirkevej.
Vi forhandler stort set alle cykeltyper, med stor focus på, og ekspertise i MTB,  elcyklen, og elscooter, samt specialcykler til handicappede.

Per Uldbæk Buchhave.

Forretningen (i folkemunde det runde hus)

Vores beliggenhed på hjørnet af Strandby Kirkevej & Nørrebrogade

Huset i 1938Lån til din nye cykel

Husk, du kan låne til din nye cykel, Rentefrit - gebyrfrit og ingen oprettelsesgebyr. Ex. lån kr. 4000.-  og betal kr. 400.- pr. mdr. i 10 mdr. Kom ind i butikken og udfyld ansøgningsskema.
Om Bike&Co.dk

Butikskæden som i dag hedder Bike&Co blev etableret i 1978, en stor cykelkæde med cykelbutikker landet over. Din lokale Bike&Co butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik. Vi sælger kun køreklare cykler. Det er det, vi kalder samlet pris og det baner vejen for den velkendte cykelglæde. Mosquito Amba og Cykel-X-Perten Amba som har været navnet på kæden senest, blev i December 2014 opkøbt af Bike&Co og kører nu under navnet Bike&Co Danmark ApS.

Butikker

> Find butik
> Åbningstider

BEMÆRK:
info@bikeandco.dk og 86401520 er kun kontakt muligheder til Bike&Co´s hovedkontor.

KundeserviceBike & Co Danmark APS   Stribvej 1   8940 Randers SV   Tlf: 86 40 15 20   info@bikeandco.dk